24 January 2009

Συνωμοσίες σε παγκόσμια κλίμακα

Διαχρονική οπισθοδρομικότητα


Πίσω από κάθε πολιτικό, καλλιτεχνικό ή άλλο γεγονός κρύβεται η υλοποίηση ενός γενικότερου σχεδίου, το οποίο έχει ως στόχο την υποβάθμιση της χώρας, του λαού, της γλώσσας και της ιστορίας της. Καθένας θα πίστευε ότι πρόκειται για απόσπασμα από λογύδριο του μακαρίτη Χριστόδουλου ή του τηλε- βιβλιοπώλη Λιακόπουλου ή άλλων ομοϊδεατών τους, όμως αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα. Σε όλες σχεδόν τις χώρες της υφηλίου και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, διάφορες πληθυσμιακές ομάδες είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι λειτουργεί διαχρονικά μια ανώτερη, ισχυρή και μυστική κυβέρνηση, η οποία καθοδηγεί προέδρους, υπουργούς και ανώτερους διοικητικούς υπαλλήλους και δικαστικούς.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των συνομωσιολόγων είναι η ελλιπής παιδεία, η θρησκοληψία, ο εθνικισμός, οι τάσεις εσωτερισμού, η εχθρότητα προς εθνικές, πολιτικές και θρησκευτικές μειονότητες κ.ά. Σημαντικό ρόλο σ' αυτές τις αντιλήψεις παίζει η αδυναμία κάποιων ανθρώπων να αποδεχθούν τυχαία γεγονότα ή συμπτώσεις. Διακατέχονται από την εμμονή για ύπαρξη πλήρως μελετημένου και μακροπρόθεσμου σχεδίου κακών δυνάμεων σε βάρος του λαού, της ιστορίας, της θρησκείας, της γλώσσας και της ψυχικής ηρεμίας του.

Στην Ευρώπη φαίνεται ότι μειώθηκε η ευπιστία σε τέτοιες απόψεις, αν εξαιρέσουμε νησίδες οπισθοδρομικότητας σε ορισμένες χώρες με ανασφαλείς ανθρώπους που διαθέτουν μειωμένη παιδεία. Στην Αμερική όμως αυτή η παράνοια των συνωμοσιών δείχνει ανθεκτικότητα και δεν υπάρχει σημαντικό γεγονός στην ιστορία αυτής της χώρας που δεν εντάσσεται σ' αυτές τις συνωμοσίες, π.χ. η επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ, η αντιδραστική εκστρατεία του Μακάρθι εναντίον φιλελευθέρων, η δολοφονία του προέδρου Τζων Κένεντι, η αποχώρηση του Νίξον από την πολιτική, η επίθεση κατά των δίδυμων πύργων στις 11/9/2001 και άλλα πολλά.

Ποιες είναι όμως αυτές οι δυνάμεις που συνωμοτούν σταθερά και διαχρονικά, πέρα από μεμονωμένα πρόσωπα όπως ο Kissinger, ο Μπιν Λάντεν, ο πάπας και στην Ελλάδα ο Λαμπράκης, ο Κόκκαλης, ο Σημίτης και η Ρεπούση; Εδώ ένας κατάλογος των κυριότερων εξ αυτών:
  1. Οι μασόνοι αποτελούν τους ιστορικά «παλαιότερους» υπεύθυνους για τη χειραγώγηση της αμερικάνικης και διεθνούς πολιτικής. Πράγματι μερικές από τις ηγετικές προσωπικότητες των ΗΠΑ ήταν μέλη μασονικών στοών, όπως ο Ουάσινγκτον, ο Λίνκολν, ο Θ. Ρούσβελτ, ο Λ. Τζόνσον κ.ά. Το συμπέρασμα στην απλοϊκότερη εκδοχή του είναι ότι όλοι οι πρόεδροι ελέγχονται από τις στοές, μαζί με τραπεζίτες, βιομηχάνους και στρατιωτικούς.
  2. Οι ιλουμινάτοι είναι μέλη μια ευρω-αμερικάνικης οργάνωσης χειραγώγησης της πολιτικής. Μέλη αυτής της οργάνωσης στη Γερμανία συνωμοτούν με Αμερικάνους συντρόφους και ρυθμίζουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων. «Απόδειξη» είναι η πυραμίδα με το μάτι στην κορυφή της που βρίσκεται στη μια πλευρά των χαρτονομισμάτων του ενός δολαρίου. Επίσης οι λατινικές λέξεις στο χαρτονόμισμα είναι «συνωμοτικό μήνυμα» προς ομοϊδεάτες.
  3. Τα μέλη της οργάνωσης «νεκροκεφαλή» (Skull & Bones), μια φοιτητική οργάνωση του πανεπιστημίου Yale. Τα μέλη της οργάνωσης πιάνουν όλες τις σημαντικές δημόσιες θέσεις, στην κεντρική κυβέρνηση, τις πολιτείες και τους δήμους μεγάλων πόλεων, στο δικαστικό σώμα, στο στρατό, τις μονάδες δημόσιας ασφάλειας, στις μεγάλες εταιρίες, στους διεθνείς οργανισμούς κτλ. κι έτσι επηρεάζουν διαχρονικά την πολιτική της χώρας και όλων των σημαντικών χωρών, βάσει κεντρικού σχεδίου που έχει καταστρωθεί από την ηγεσία της συγκεκριμένης οργάνωσης.
  4. Το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Κατά την παράδοση της εξουσίας από τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ στον Τζων Κένεντυ, μίλησε ο πρώτος εξ αυτών για τη δύναμη του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος και τον κίνδυνο που αυτό προκαλεί για το μέλλον της χώρας. Σύμφωνα με αυτή την άποψη, το συγκεκριμένο τεχνικο-οικονομικό σύμπλεγμα προκάλεσε σχεδόν όλο τον 2Οο αιώνα και μετά, διαρκώς πολέμους ή έσπευδε να συμμετάσχει σε εξελισσόμενους πολέμους, ώστε να διακινηθεί πολεμικό υλικό.
  5. Οι κομμουνιστές ή ό,τι δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο. Αυτή η θεωρία έχει διατυπωθεί ήδη στη δεκαετία του 195Ο και επαναφέρεται τακτικά από την ακροδεξιά John-Birch-Society. Έχει ακόμα μεγάλη πέραση στα λαϊκά στρώματα, γιατί παλαιότερα υπήρχε μια ορατή αντίπαλη πολιτική και στρατιωτική δύναμη με συνήθως αντίθετα συμφέροντα από αυτά των ΗΠΑ. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, δεν είναι βέβαια εύκολο να γίνει επίκληση του «κομμουνιστικού κινδύνου», αλλά οι συνωμοτούντες κομμουνιστές δεν έχουν δυσκολία να «δουλεύουν» στο παρασκήνιο και να τρομοκρατούν τους φιλήσυχους Αμερικάνους. Ο Πούτιν είναι ιδανικό υπόδειγμα συνωμότη κρυπτοκομμουνιστή, μια που ήταν μέλος των μυστικών υπηρεσιών και τώρα φαίνεται να περιφρονεί τις απόψεις των Αμερικάνων. Ο ιδανικός αντίπαλος!
  6. Το FBI, γενικώς. Η πεποίθηση για την υπερκυβέρνηση του FBI χρονολογείται από την εποχή που ο θρυλικός αρχηγός του Edgar Hoover είχε (δήθεν) πει: «Εμένα δεν με απασχολεί ποιος θα είναι πρόεδρος υπό τις διαταγές μου!» Κύριοι υποστηρικτές της άποψης για τον έλεγχο που ασκεί τον FBI είναι οι λάτρεις των όπλων, οι οποίοι είναι βέβαιοι ότι οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί θέλουν να τους απαγορεύσουν την κατοχή όπλων και να παραδώσουν έτσι το λαό στους κομμουνιστές, τους Μεξικανούς, τους Εβραίους, τους μαύρους και ό,τι ξεφεύγει από τον κανόνα του λευκού ξανθού αγγλόφωνου προτεστάντη.
  7. Οι σιωνιστές και οι εβραϊκές ομάδες πίεσης. Οι Εβραίοι έχουν λειτουργήσει εδώ και πολλούς αιώνες ως τα μαύρα πρόβατα κάθε κοινωνίας, όταν αυτή βρισκόταν σε οικονομικές ή άλλες δυσκολίες. Μέχρι των ημερών μας ανακυκλώνονται ιδεοληψίες για τη διαχρονική ευθύνη των Εβραίων (παλαιότερα) και των Σιωνιστών (τις τελευταίες δεκαετίες), οι οποίοι σταύρωσαν το Χριστό μας… Μεγάλη ώθηση σ’ αυτές τις ιδεοληψίες έδωσε στις πρώτες δεκαετίες του 2Οου αιώνα ο αυτοκινητοβιομήχανος Henry Ford, του οποίου τον υπαρκτό και δυναμικό αντισημιτισμό εκτιμούσε πάρα πολύ και εκθείαζε ο Χίτλερ. Η υποστήριξη των εβραϊκών λόμπυ στα πολιτικά και στρατιωτικά εγχειρήματα του Ισραήλ αποτελεί την πλήρη απόδειξη των ισχυρισμών για την παγκόσμια διακυβέρνηση από τους Εβραίους.
  8. Η λέσχη Bilderberg. Οι ετήσιες συναντήσεις πολιτικών στο ξενοδοχείο Bilderberg της ολλανδικής πόλης Oosterbek αποτελούν συνελεύσεις αυτής της συνωμοτικής λέσχης, στην οποία αποφασίζονται οι ενέργειες για κινήσεις στην παγκόσμια σκακιέρα. Η συμμετοχή στελεχών κυβερνήσεων από μικρότερα κράτη αποβλέπει απλώς στην παραλαβή εντολών από τους ισχυρούς της λέσχης. Σημαντικός παράγοντας αυτής της λέσχης θεωρείται ότι είναι ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ, περίπου 9Ο ετών αυτή την εποχή. Η μακροβιότητά του είναι ακόμα μια απόδειξη για τα πλεονεκτήματα που έχουν τα σημαντικά μέλη αυτής της λέσχης.
  9. Οι εξωγήινοι. Αυτοί οι συνωμότες έχουν δημιουργήσει μια υπερκυβέρνηση μαζί με γήινους προδότες του ανθρώπινου γένους και καθοδηγούν την πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Η σχετική συνωμοτική ομάδα ονομάζεται «Majestic 12», η οποία αποτελεί την ανώτερη εξουσία σε γαλαξιακή κλίμακα.
  10. Ο αντίχριστος. Ο μεγάλος αυτός συνωμότης αποτελεί εδώ και 2000 χρόνια περίπου, από τότε που συγκροτήθηκε ο χριστιανισμός ως θρησκεία, τον διαχρονικό εχθρό της ανθρωπότητας και όλων των γερόντων, γιαγιάδων και παππούδων της οικουμένης. Όπου να 'ναι έρχεται ο καταραμένος να διεκδικήσει την εξουσία, αλλά τελικά ο «αληθινός θεός» θα παρέμβει και θα τον εξαφανίσει. Δεν το κάνει όμως ακόμα ο θεούλης, για άγνωστους λόγους, αν και πολλοί επιφανείς κληρικοί έχουν προβλέψει εδώ και 2000 χρόνια ότι αυτό θα συμβεί στα επόμενα 5-6 χρόνια, όταν τελειώσει ο αιώνας, όταν εκραγεί κάποιο ηφαίστειο, όταν γίνει ένας δυνατός σεισμός, όταν αδειάσει το ταμείο και χρειαστεί νέο γέμισμα, όταν συμβεί αυτό ή εκείνο και άντε πάλι από την αρχή, μέχρι να ξεχαστούν οι παλιές προβλέψεις, ώστε να μπορούν να διατυπωθούν ατιμώρητα καινούργιες.
Με αυτά κι αυτά, η ζωή συνεχίζεται, η Γη συνεχίζει να περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο, όλο το ηλιακό μας σύστημα, μαζί με πολλά άλλα όμοια, συνεχίζει να κινείται στον βραχίονα ενός γαλαξία, ενός από τα δισεκατομμύρια γαλαξιών του ορατού σύμπαντος, ίσως ενός από τα πάμπολλα σύμπαντα στον άπειρο χωροχρόνο. Αλλά, εννοείται, δεν παίζουν κανένα ρόλο όλα αυτά που με τυχαίο τρόπο επηρεάζουν τη ζωή και το μέλλον μας: σημαντικό είναι ποιο όνειρο είδε η κυρά Φρόσω, αν πέρασε στο δρόμο του κυρ Θωμά μια μαύρη γάτα, αν είδε ο Λάκης κάποιο ουράνιο «σημάδι». Και -ποιος αμφιβάλλει;- όλα αυτά ελέγχονται από τη λέσχη Bilderberg ή το FBI ή τον αντίχριστο κ.ο.κ.
(Στέλιος Φραγκόπουλος, Stelios Frangopoulos)