06 September 2008

Το σχέδιο του θεού

...
Σε λόγο που είχε βγάλει προ καιρού η υποψήφια αντιπρόεδρος με τους Ρεπουμπλικάνους, Σάρα Πέιλιν, και ακούγεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Internet, είχε πει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Να προσεύχεστε για τους στρατιώτες μας στο Ιράκ, οι οποίοι επιδιώκουν κάτι που είναι καλό για τη χώρα μας… Οι ηγέτες μας τους έστειλαν εκεί με μια εντολή, η οποία προέρχεται από το θεό… Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει ένα σχέδιο και αυτό είναι το σχέδιο του θεού».

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ο Μπους ξεκίνησε τον πόλεμο και την κατοχή στο Ιράκ, αφού πήρε μήνυμα από το θεό, όπως είχε πει ο ίδιος τότε. Τώρα μας αποκαλύπτει η κυβερνήτρια της Αλάσκας και υποψήφια αντιπρόεδρος ότι υπάρχει ένα ολόκληρο σχέδιο του θεού να επιτεθούν οι ΗΠΑ στο Ιράκ, να σκοτωθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες, ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, με κύριο στόχο την εξασφάλιση και εκμετάλλευση του πετρελαίου της χώρας.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή απόδειξη για την ανυπαρξία οποιουδήποτε θεού: αν υπήρχε και ήταν παντοδύναμος, πάνσοφος και πανάγαθος, θα είχε ρίξει φωτιά σ’ αυτούς τους καραγκιόζηδες που «συνομιλούν» μαζί του και κάνουν κατάχρηση του ονόματός του και της ύπαρξής του για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους.