23 September 2006

Παρακολουθήσεις και πληθωρισμός πληροφοριών...

Διάβασα στο blog ενός φίλου για κρυφές παρακολουθήσεις στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, έχω ανακαλύψει αντίδοτο γι' αυτές τις εγκληματικές δραστηριότητες των σπιούνων: Η καλύτερη λύση κατά της κρυφής παρακολούθησης επικοινωνιακών λειτουργιών είναι η συσσώρευση τεράστιου όγκου υλικού, η πληθωριστική πίεση με "πληροφορίες" μέχρι να φρικάρουν και να τα παρατήσουν οι αρουραίοι που τα διαβάζουν.

Αν υποψιάζεστε ότι κάποιοι παρακολουθούν τα ε-μαίλια σας, αρχίστε να στέλνετε τεράστια κατεβατά στον εαυτό σας και σε ενημερωμένους φίλους, copy paste από εφημερίδες ή ιντερνετικά βιβλία, τα οποία αμέσως μετά θα σβήνετε. Το ίδιο θα κάνουν και 5-10 φίλοι σας. Με τόσα spam που παίρνουμε καθημερινά, τι είναι να έρθουν άλλα 10-15 την ημέρα? Θα τους αναγκάσετε να διαβάσουν όλη τη Βίβλο, το Κοράνι, τον Όμηρο ή όλο τον Μαρξ για να ανακαλύψουν το κρυμμένο μήνυμα που στέλνετε στους συνενόχους σας τρομοκράτες...

Αν υποψιάζεστε ότι κάποιοι παρακολουθούν τα τηλέφωνά σας, αρχίστε να παίρνετε (από την εταιρία σας, όχι πριβέ!) τα πιο απίθανα νούμερα, λέτε μια καλημέρα ή ένα "συγγνώμη λάθος" και κλείνετε. Παίρνετε αυτόματα με τον υπολογιστή τα γραφεία πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών, πολλούς και διάφορους επιχειρηματίες, γνωστούς αθλητές και ηθοποιούς... Φανταστείτε να το κάνουν αυτό 1000-2000 άνθρωποι επί ένα μήνα. Κάποια στιγμή θα συλλάβουν οι ΚΥΠΑτζήδες όλους αυτούς για να δούν, ποια συνωμοσία διαπλέκεται...

Αν υποψιάζεστε ότι κάποιοι παρακολουθούν τα ραντεβού με τη γκόμενά σας με στόχο να τα καρφώσουν στη σύζυγο και να σας εκβιάσουν, αποκτήστε 4-5, πολλές γκόμενες. Ποια να πρωτοπαρακολουθούν και με ποια να σας εκβιάσουν? Θα φανεί σε όλους και στη σύζυγο, φυσικά, αστείο και υπερβολικό ότι μπορεί να είχατε 4-5 γκόμενες ταυτόχρονα!

Τι? Δεν είναι εύκολο να διακινείτε ταυτόχρονα 4-5 γκόμενες? Ε, καλά, τα μεταξωτά σώβρακα ξέρετε για ποια οπίσθια είναι, ε??